Doživljaji

Najam vozila s vozačem omogućiti će Vam fleksibilnost i ležernost tijekom putovanja; možete se zaustaviti i razgledavati željena mjesta putem do odredišta, odlučiti gdje želite stati za ručak ili koliko vremena želite provesti na određenim mjestima. Izbor je velik, od pješačkih tura, gastro izleta do privatnih tura u okolne zemlje - Kotor i Budvu u Crnoj Gori ili Mostar i Kravice u sujednoj Bosni I Hercegovini. Naravno, sve privatne ture mogu biti prilagođene Vašim potrebama.

Upoznajte Dubrovnik i okolicu na za Vas organiziranim privatnim turama!

Degustacija vina i maslinovog ulja - Ston/Pelješac

Istražite poluotok Pelješac, prepoznatljiv po najboljim lokalnim vinarijama, plantažama maslina i uzgoju kamenica te uživajte u lokalnim specijalitetima ovog kraja. Zaustavite se u lokalnim restoranima kako biste uživali u autentičnim jelima od morskih plodova u kombinaciji s lokalnim vinima.

Elafitski otoci

Provedite dan istražujući otoke vlastitim tempom. Neka Vas skiper vodi do najljepših mjesta za kupanje i ronjenje. Istražite netaknutu ljepotu skrivenih uvala, zaustavite se uz obalne lokalne restorane za ručak ili se jednostavno opustite na brodu.

Otkrijte našu povijest

Šetajući vapnenačkim ulicama Starog grada uronite u povijest ovog nevjerojatnog grada. Nema boljeg načina da cijenite veličanstvenost Starog grada od lutanja ulicama s iskusnim lokalnim vodičem.