Hrana i piće

Doživite s nama lokalnu i uvijek svježu hranu pripremljenu u našem restoranu. Od bogatog doručka do a la carte večera, možda Vas naši mladi kuhari inspiriraju da isprobate nešto novo i drugačije.

Doručak

Najvažniji obrok u danu složit ćete se. Gosti hotela zasladit će nepce pecivima, omletima, voćem ili žitaricama. Za sve ostale tu je a la carte doručak od 7 -12 sati koji uključuje i svježe cijeđene sokove za dobar početak dana. Bez brige, imali smo na umu i posebne dijete te nudimo i bezglutenske I vegetarijanske opcije.

 

Ručak & Večera

U spoju Mediteranske i internacionalne kuhinje zasigurno ćete pronaći nešto za sebe. 

A la carte ručak i večera se poslužuju svaki dan u našem restoranu i vanjskoj taraci.

Ručak: 12 do 16               Večera: 18 do 22

 

Polupansion (večera) je dostupno uz nadoplatu od 25EUR po osobi. Potrebna je najava dan ranije (kontaktirajte naše drage recepcionere za potvrdu).

Bar food

Tražite nešto lagano? Ukusni mediteranski tacosi, burger, salata ili naša porto plata su savršen izbor uz Vaše omiljeno piće sa šanka. Opustite se i uživajte na našoj vanjskoj terasi ili unutarnjem prostoru restorana.

 

Bar

Za poslovne sastanke, kratki odmor ili mali bijeg od užurbane svakodnenice naš bar otvoren je od 7- 23 sata. Popijte kavu ili probajte s nama lokalna vina, koktele, svježe cijeđene sokove…